Ben jij fan van Stranger Things? Doe dan zeker mee en win tickets voor een exclusieve experience. De Creel House Experience is enkel beschikbaar voor winnaars van een ticket en is alleen toegankelijk voor publiek van 18 jaar en ouder.

Deelnemers lopen door een verlaten pand en ontdekken de geschiedenis van de familie Creel. De experience duurt ongeveer 90 minuten en onderga je in groepen van maximaal 8 deelnemers.

Stap alleen in de wereld van Stranger Things als je geen lichamelijke klachten hebt. Er wordt gebruik gemaakt van stroboscooplicht, theaterrook en harde geluidseffecten. De organisatie zegt een passend alternatief te hebben voor personen die hier wel moeite mee hebben.

De deuren van de experience openen op dinsdag 28 en woensdag 29 juni 2022 ergen in het midden van Nederland. Geef je snel op via de website van Creelhouse en wie weet sta jij straks in de experience.

Stranger Things is een Amerikaanse sciencefiction-horrorserie die te zien is op streamingdienst Netflix. Het vierde seizoen is inmiddels begonnen.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.