Op zaterdag 1 april start er in The Amsterdam Dungeon een tijdelijke show. Het duo Bastian en Taylor komt hiervoor speciaal uit Amerika gevlogen om de show ‘De Séance’ op te voeren. De show is te zien tot zondag 7 mei.

Een kamer vol kaarsen… een lichaam van een zojuist overleden persoon… zelfs binnen lopen de rillingen over je rug! Is het de wind of toch iets anders? Tijd om contact te maken met de doden…

De welgestelden van de stad worden een avond vermaakt door een Amerikaanse charlatan die zegt contact te kunnen leggen met het hiernamaals… maar wat als het mis gaat?

Een avondje schimmig vermaak kan leuk zijn! Maar wat doe je als zelfs de paranormale (of liever ABnormale) leider LIJKbleek ziet?!

Tijdens een bezoek worden bezoekers door middel van een interactieve tour meegesleurd naar het duistere verleden van Amsterdam. Kom naast heksenjagers en zielenverkopers ook ander gespuis tegen. Met scenes als De Martelkamer, De Vliegende Hollander, De Heksenverbranding en Het Galgenveld is het nog maar de vraag wie het droog houdt. Om nog maar te zwijgen over alle andere scenes.

Een ticket voor The Amsterdam Dungeon is er al voor €23,- Er zijn ook tickets te bestellen in combinatie met andere attracties van Merlin zoals Madame Tussauds. Bekijk hier alle tickets en prijzen.