Attractiepark De Waarbeek pakt in oktober voor het eerst uit met ‘Lost in the Park’. Bij dit horror evenement kunnen bezoekers oog in oog komen te staan met hun ergste nachtmerries. Het park uit Hengelo bouwt niet alleen het bestaande Huyze Pelle om maar komt zelf ook met een splinternieuw en spectaculair spookhuis. Daarnaast kan iedereen een horrormaze betreden en ronddwalen en de spannende scare zone.

Het park maakte er geen geheim van bezig te zijn met ‘Lost in the Park’. De website hing al even in de lucht en ook een woordvoerder van het park liet aan ScareZone weten bezig te zijn met een heus spookhuis. Opmerkelijk is dat dit alles voor het grootste deel zelf word gedaan. Ook aan de scare actors wordt gedacht. Zij krijgen instructie van een ervaren scare actor die al jaren in het vak zit.

Spookhuizen en maze

De Waarbeek legt op dit moment de laatste hand op het nieuwe spookhuis Lost in the Movies. Bezoekers betreden hierbij een mysterieuze wereld die in het teken staat van film.

Of je nu een liefhebber bent van horrorfilms of gewoon op zoek bent naar een nieuwe en enge ervaring, deze bioscoop neemt je mee op een griezelige reis door de donkere hoeken van de filmwereld. Stap binnen in een angstaanjagende omgeving en laat je onderdompelen in een verhaal vol spanning en mysterie.

Het park heeft onlangs een video van dit nieuwe spookhuis uitgebracht waar griezelige taferelen zijn te zien. Bekijk de video hier.

Speciaal tijdens Lost in the Park krijgen bezoekers de kans om Huyze Pelle extra eng te ervaren onder de naam Huyze Pelle 2.0.

Stap in de duisternis en laat je zenuwen op de proef stellen terwijl je een enge reis maakt door dit spookhuis van een geheel nieuw niveau, speciaal ontworpen om je de rillingen over je rug te laten lopen!

In de nieuwe horrormaze ‘Lost with the Hill Billy’s’ banen bezoekers een weg door dit angstaanjagende doolhof.

De Horror Maze zal je meenemen op een enge en adrenalinepompende wereld van de Hill Billy’s. Vanaf het moment dat je de eerste stap zet, zul je jezelf onderdompelen in een macabere wereld vol verrassingen en schrikeffecten.

Bovenstaande experiences zitten bij de ticketprijs van het park inbegrepen.

Scare zone

Buiten het geweld van alle experiences is er ook een scare zone in het park te vinden. Bezoekers kunnen hier onder andere een griezelige herinnering met een enge scare actor vastleggen. Een ding is zeker, alle freaks brengen de horror tot leven en de zenuwen eens flink op de proef stellen. Ben jij moedig genoeg om een foto te bemachtigen?

Date en tickets Lost in the Park

Bezoekers die al een dagkaart hebben tot het attractiepark zijn uiteraard gewoon welkom bij Lost in the Park. Dit vindt plaats op 4 dagen in oktober, namelijk 14, 21, 25 en 28 oktober 2023. Voor bezoekers die enkel het horror evenement willen bezoeken kan er €14,99 afgetikt worden. Voor Lost in the Park tickets ga je naar de ticketshop van De Waarbeek.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.