Thorpe Park bouwt op dit moment aan een spectaculaire nieuwe achtbaan. Het Engelse park voegt niet alleen wat toe aan het attractiebestand, maar haalt er ook iets uit. De immersive walkthrough attractie Black Mirror Labyrinth heeft vorig jaar de laatste bezoekers ontvangen. Voor aankomend seizoen maakt het geen onderdeel meer uit van het aanbod.

Black Mirror Labyrinth opende in 2021 voor het eerst haar deuren. Het plan was om de attractie al in 2020 te openen maar vanwege Covid-19 werd dit een jaar uitgesteld. Bij de opening was deze attractie de allereerste ter wereld die gebaseerd was op de serie Charlie Brokker’s Black Mirror.

Thorpe Park omschreef de attractie als een hypnotiserend doolhof. Het daagde de bezoekers uit om grip op de werkelijkheid te houden terwijl zij zich een weg probeerden te banen door deze onvoorspelbare dimensie. De attractie maakte gebruik van de nieuwste visuele technologieën.

Wat er nu met de attractie gaat gebeuren is onbekend. Thorpe Park heeft nog niets bekend gemaakt over een eventuele overlay of verwijdering/vervanging.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.