Bezoekers van Toverland kunnen de zone Cirque dit jaar vinden voor de oude ingang van het park. Het gebied is daardoor groter dan ooit met verschillende kraampjes en attracties. De oplettende bezoekers zagen een andere funhouse op het terrein staan dan die van voorgaande jaren. Deze kleinere en nostalgische attractie staat er inmiddels niet meer. In plaats daarvan staat er de oude vertrouwde Cake Walk van vorig jaar op deze plek. Deze zal hier alle overige dage te vinden zijn.

De Cake Walk is gratis te bezoeken en bevat allerlei bewegende elementen waar bezoekers zich doorheen moeten manoeuvreren zoals draaischijven, lopende banden en op hol geslagen bruggen. De attractie kan tot een hoop hilariteit leiden aangezien bezoekers soms onbedoelde capriolen uithalen.

Toverland stelt Cirque overdag al open voor alle bezoekers. Op dat moment is het nog kindvriendelijk maar zodra de parade om 18:15 uur begint, nemen clowns al snel dit gebied over. Via een kleine walkthrough komen bezoekers uiteindelijk uit op het terrein waar meerdere attracties zoals een rups zijn te vinden. Ook vinden er meerdere shows plaats in de grote circustent.

De Halloween Nights in Toverland zijn nog te bezoeken tot 4 november 2023. De draaidagen zijn:

18 t/m 22 & 27 t/m 29 oktober + 4 november 2023

Het park is op deze dagen geopend van 10:00 tot 23:00 uur.