Attractiepark Toverland is een online veiling gestart waarbij de opbrengst naar Stichting Durf Te Vragen gaat. Naast bijzondere onderdelen van houten achtbaan Troy kunnen bieders ook een backstage tour voor maximaal 6 personen van spookhuis Maison de La Magie winnen.

Met deze exclusieve blik achter de schermen komen bezoekers op plekken die normaal niet toegankelijk zijn. Het bod ligt op het moment van schrijven op €155,-. Plaat hier een bod en wie weet loop jij straks door het mysterieuze spookhuis.

Als winnaar van de veiling kan je Maison de la Magie backstage bezoeken gedurende het halloweenseizoen. Deze is van 8 oktober tot en met 6 november 2022. Het maken van video- en/of foto-opnames is tijdens de rondleiding niet toegestaan.

Het is niet de eerste keer dat Toverland met een kijkje achter de schermen komt van het spookhuis. Vorig jaar werd als een van de hoofdprijzen tijdens Toverland Bingo een rondleiding door het huis weggeven.

Maison de la Magie is het eerste permanente spookhuis van het Limburgse attractiepark. Het huis opende in 2020 op een naastgelegen terrein en draait om illusionist Oscar Pendula. Na een ongeval verdween Oscar en had niemand meer iets van hem vernomen.