Vanaf eind september is het feest in Movie Park Germany. Dan start namelijk de 25ste editie van het Halloween Horror Festival. Het is nog niet bekend waar het Duitse filmpark mee gaat komen maar het ziet er naar uit dat de verjaardag in ieder geval zonder spookhuis Hostel wordt gevierd. Een oplettende kijker heeft werkzaamheden gespot in het huis. Een woordvoerder heeft hier vooralsnog niet op gereageerd.

Het spookhuis is in de mainstreet naast de uitgang van het park te vinden. Op de foto is te zien dat de eerste scene waar voorheen een balie stond, volledig is verwijderd. Als Hostel inderdaad het veld moet ruimen, dan heeft het spookhuis 6 jaar gedraaid. Het kan ook zijn dat het spookhuis een flinke metamorfose krijgt maar zoals het er nu naar uit ziet kan er dit jaar niet meer ingecheckt worden.

Foto gemaakt door Funtime Report

Spookhuis Hostel opende in 2017 haar deuren als een 18+ ervaring en was gebaseerd op de gelijknamige filmreeks. Het park zocht destijds echt het randje op door seksuele handelingen te projecteren op verschillende deuren. Dit was iets wat later werd teruggedraaid en wat door het park als leerpunt werd gezien.

De omschrijving van Hostel ging als volgt:

Op een schijnbaar ongevaarlijk pleziertourtje door half Europa wacht jou een oord dat als geen ander de extreme menselijke perversie openbaart en daarmee jouw begrip van goed en kwaad voor altijd door elkaar schudt.

Gedreven door jouw drang naar excessen begeef je je op een apocalyptische trip door de donkerste krochten van de menselijke ziel, maar pas goed op bij het betreden van een klein pension ergens in Slowakije, want achter iedere grote verlokking kan een gruwelijke val schuilen. Tijdens de verraderlijke zoektocht naar de ultieme kick wachten de rijke beheerders hier slechts op hun volgende slachtoffer, waarmee ze ongehinderd door morele remmingen hun meest bloeddorstige fantasieën uitleven. Kun jij aan ze ontkomen of was dit de laatste roadtrip van je leven? Zoek het voor jezelf uit, er is nog een kamer vrij…Ervaar met HOSTEL het ultieme horror huis van het Halloween horror feest en duik in een nieuwe dimensie van horror!

Movie Park Germany pakt dit jaar uit op 25 dagen vol horror en gruwelijkheden. Liefhebbers kunnen vanaf 30 september tot en met 12 november 2023 op geselecteerde dagen het Halloween Horror Festival bezoeken. Het park is dan open tot 21:00 of 22:00 uur.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.