Traumatica heeft de eerste draaiavonden achter de rug. Het horror-evenement van Europa-Park pakt dit jaar uit met 7 spookhuizen. Hiervan zijn er 2 compleet nieuw, namelijk The Last Stand en Unknown. Er is echter ook nog een andere experience te ontdekken waar de organisatie niets over heeft losgelaten. Het staat enkel op de plattegrond subtiel aangegeven in de vorm van een bushalte. Dit gaat over de experience ‘Taken’.

Maar wat is dit nu precies voor een experience? Volgens het event bezorgt het bezoekers ultieme rillingen. Bezoekers kunnen enkel en alleen op Traumatica een ticket kopen voor €15,- per persoon. Dit kan dus niet online voorafgaand aan het event. Daarna is het de bedoeling dat bezoekers op een bepaald tijdstip bij een bushalte staan. Hier worden zij opgepikt door een busje.

Bezoekers krijgen een zak over hun hoofd en worden meegenomen in het busje. Het busje verlaat Traumatica en bezoekers worden gescheiden zodat zij de experience alleen ervaren. 

De 15 minuten durende experience was volgens een bezoeker van Traumatica bijzonder te noemen: ‘Het doel van de experience is om te ontdekken. Het was bijzonder en ik hd dit nog niet eerder meegemaakt’.

Het aantal tickets is zeer beperkt dus wees er op tijd bij. 

Later dit jaar zal iemand van de Scare Crew terugkeren en de experience ‘Taken’ gaan beleven. Blijf ScareZone dus vooral volgen.

Traumatica draait nog tot en met 11 november 2023 op elke vrijdag, zaterdag en zondag. Daarnaast is het event ook te bezoeken op 26 en 31 oktober + 2 en 9 november. De poorten openen om 18:45 uur. Tickets zijn te bestellen via deze website.