In deze Scareflits komt het scare nieuws van afgelopen week voorbij. En dit waren de meest opmerkelijke nieuwtjes:

Halloween: The Walk Of Fear

Halloween: The Walk Of Fear is weer terug van weggeweest. Zodra de duisternis over Appeltern valt, begeven bezoekers zich in de geheimzinnige wereld van Gus de tuinman. Appeltern Adventure Gardens spreekt zelf over een unieke en enerverend ervaring vol horror, Fear en fun. Het event is te bezoeken op 20, 21, 22, 27, 28 en 29 oktober 2023. De tuin is geopend van 18:00 tot 22:00 uur. Meer informatie.

Toverland

Vorig jaar bracht Toverland de website van Rat Away online. De website is een aanvulling op het verhaal dat in de maze Trapped wordt verteld. Iemand van de scare crew heeft de proef op de som genomen en iets op de website van Rat Away besteld. Toverland kwam onlangs met een verrassing. Lees hier wat er gebeurde.

Voor bierliefhebbers was er ook goed nieuws. Het attractiepark brengt namelijk een speciaal Halloween-biertje uit genaamd Scary Pumpkin IPA. Meer informatie.

Het zal je vast niet ontgaan zijn maar Toverland opent dit jaar het nieuwe spookhuis ‘Now you’re mine’. Er zijn onlangs wat foto’s naar buiten gebracht die alvast een eerste indruk geven op het huis. Bekijk ze hier.

Screams

Avonturenpark Hellendoorn heeft afgelopen week een korte horrorfilm uitgebracht om het publiek alvast klaar te stomen voor Screams. Tijdens de film zien we een jongen in de klas in slaap vallen. Hier komt hij oog in oog te staan met een zombie en als laatste een clown. Bekijk hier de video. Screams is op 14, 21 en 28 oktober + 4 november 2023. Het park is tijdens deze avonden geopend tot 23:00 uur.

Scream Expedition

Scream Expedition heeft groen licht gekregen van de gemeente om het evenement door te laten gaan! Het Halloween evenement in Roermond is dit jaar op 3 en 4 november te bezoeken. Meer informatie over het event en de ticketverkoop vind je hier.

The Horror Zone

De County Fair bezoekt dit jaar het dorpje Huckabay, Texas, wat al sinds 2021 het onderliggende thema is van The Horror Zone. Gasten kunnen kraampjes, spellen, wedstrijden en attracties verwachten. Maar niets is wat het lijkt. Of toch wel? Want dat skelet lijkt wel vreselijk echt. En de clowns lachen wel, maar toch klopt er iets niet. Het evenement zal dit jaar The Horror Zone: Huckabays Funfair of Fear heten. Lees het hier.

Movie Park Germany

 Tijdens een speciale persavond op donderdag 28 september heeft het park alle nieuwigheden gepresenteerd aan de buitenwereld. Zo wordt er uitgepakt met 2 nieuwe spookhuizen, een vernieuwd spookhuis, een verlengde mapping show en nog veel meer. Bezoekers van de persavond werden welkom geheten in de Horrorwood Studios. Gewapend met een pas zagen zij hoe een groep duistere figuren de straten van Movie Park Germany onveilig maakte. Lees verder…

De twee nieuwste spookhuizen zijn Murder Museum en Final Stop. Let op: in onderstaand artikel worden enkele feiten van het huis opgesomd, die sommige kunnen opvatten als spoilers. U zijt gewaarschuwd.

Lees meer over:

Murder Museum

Final Stop

En lees alvast de review over beide spookhuizen die ScareZone al heeft mogen ontdekken.

En dat was hem weer voor deze week, de Scareflits. Tot de volgende!

Bekijk de Scareflits van vorige week.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.