We zitten inmiddels al in de maand november en veel Halloween-evenementen zijn afgelopen. Traditiegetrouw pakken organisatoren uit met een aftermovie om zo nog even voor wat napret te zorgen. En dat is dit jaar niet anders. Zo hebben onder andere Walibi Holland, Attractiepark Slagharen en Halloweenstad Zoetermeer een video gepubliceerd. ScareZone heeft zoveel mogelijk aftermovies verzameld zodat jij ze allemaal op een rijtje hebt. Veel kijkplezier.

Halloween Fright Nights

Het populairste Halloween-evenement in Nederland was ook dit jaar weer drukbezocht. Bezoekers konden naast de bekende spookhuizen en scare zones ook griezelen bij ‘The Final Slay Ride’ en ‘Urban Explhorror’. Daarnaast was ook de zone Ghostly Graveyard voor het eerst te bezoeken tijdens de Halloween Fright Nights.

Halloweenstad Zoetermeer

In het centrum van Zoetermeer was het ook dit jaar weer griezelen geblazen. Met verschillende scare zones konden bezoekers een spannende avond beleven. Het evenement was gratis toegankelijk voor iedereen.

Western Nightmares

Tegen de verwachtingen in van velen organiseerde Attractiepark Slagharen samen met Aniba Entertainment voor de eerste keer Halloween in het park. Overdag was daar Scary Prairie voor families. Zodra de zon onder was, werd het een stuk spannender tijdens Western Nightmares. Het evenement viel bijzonder goed in de smaak bij bezoekers en vooral spookhuis The Manor en walkthrough Outcast Camp werden enorm gewaardeerd.

Drouwenerzand

Benieuwd hoe een Halloweendag van Drouwenerzand Attractiepark eruit ziet? Kijk dan snel dit filmpje. Overdag is de sfeer vriendelijk en gezellig, maar na de Griezelparade wordt het Scary. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd zijn er tot 17.00 uur veel gratis en extra activiteiten zoals pompoen uithollen, schminken, ‘gewond naar huis’, smullen van een pizzapunt en oliebol en 3 ‘altijd prijs’ spelletjes.

Screams

Avonturenpark Hellendoorn stond dit jaar niet 3 maar 4 avonden in het teken van Screams. Het park voerde verschillende veranderingen door waaronder een gratis walkthrough, een vernieuwde Death Lab en het vernieuwde Zombie Attack: Festival Rampage.