Het Belgische attractiepark Bobbejaanland zit al helemaal in de sfeer van Halloween. Bezoekers kunnen er tot zondag 12 november 2023 terecht voor een dosis spanning. Alleen de dappersten kunnen de 7 spookhuizen en 4 scare zones betreden. Nieuw dit jaar is het spookhuis ‘Wrecked’, een verlaten spookschip met de meeste effecten die je deze avonden tegenkomt.

Voor veel parken is Halloween de populairste periode van het jaar. Dit is voor Bobbejaanland zeker niet anders. Genoeg reden om dus lekker groot uit te pakken. Wat kunnen bezoekers dit jaar gaan verwachten? In ieder geval geen ‘Sonar’. Dit oudste spookhuis van het park heeft plaats gemaakt voor het gloednieuwe huis ‘Wrecked’.

Spookhuizen

Bobbejaanland vertelt dat zij met dit nieuwe spookhuis ‘Wrecked’ verder bouwen op het verhaal van Terra Magma en de nieuwe zone ‘Mystery Bay’. Bezoekers betreden een verlaten spookschip dat uit 10 verschillende kamers bestaat. Hier gaan bezoekers op zoek naar een schat welke nog steeds wordt bewaakt door de geesten van Kapitein William. Het aantal effecten ligt hier ook een stukje hoger dan wat bezoekers in de andere spookhuizen zullen ervaren. Ook de acteurs kunnen vrij bewegen door het huis en dat betekent dat ook zij van de ene naar de andere kamer kunnen lopen.

Voor bezoekers die niet genoeg hebben aan het huis ‘Wrecked’, is er ook nog de keuze uit de oudere spookhuizen. Dit zijn Alice in Horrorland, Monastery, CORP, Texas Butcher, Bazaar Bizarre en Yummy.

Zones

Er is ook gedacht aan bezoekers die liever ‘veilig’ buiten blijven en niet de spookhuizen willen bezoeken. Bobbejaanland heeft geïnvesteerd in extra entertainment in de zones. In Circus Carnivalé zijn er decorstukken toegevoegd en worden bezoekers uitgedaagd om zich te meten met de sterkste man. Of wat dacht je van het spijkerbed? Durf jij naast de fakir op dit bed te komen liggen?

De overige zones zijn Monkey Clan, Plaza de los Muertos en Whispering Waters. Deze laatste zone zorgt ervoor dat het gebied Mystery Bay voor de allereerste keer tot leven komt.

Nocturnes

Overdag Halloween vieren is natuurlijk leuk maar zodra het donker wordt, komt het park pas echt tot leven. Met de zogeheten nocturnes is Bobbejaanland tot 21:00 uur geopend. Deze avondopenstellingen vinden 5 keer plaats: 28, 29 en 31 oktober + 3 en 4 november 2023. De avonden worden om 20:45 uur afgesloten met een vuurwerkshow op het water.

Tickets bestel je hier.