Het meest spook-taculaire seizoen in Disneyland Parijs is Halloween. Dit jaar vieren bezoekers Disney’s Halloween Festival van 1 oktober tot en met 5 november 2023. Het park pakt zoals altijd weer uit met extra entertainment, speciale decoraties, een Halloween parade en meet & greets met slechteriken.

Een herfstthema met pompoenen en oranje banners maakt van Disneyland Parijs een bijzondere plek om rond te dwalen. De fonteinen bij het kasteel dansen op Halloween muziek. In Frontierland nemen vriendelijke spoken het gebied over. Kleurrijke beelden uit de film Coco zullen zich nestelen in de buurt van achtbaan Big Thunder Mountain.

Naast ontmoetingen met Mickey Mouse en zijn vrienden in speciale Halloween outfits nemen ook de slechteriken het park over. Jafar, Captain Cook, Dr. Facilier, Maleficent, The Queen of Hearts en andere engerds kunnen bezoekers zomaar tegenkomen. Daarnaast neemt ook Jack Skellington uit The Nightmare Before Christmas zijn intrek in Frontierland.

Mickey’s Halloween Celebration zal een van de hoogtepunten worden. De speciale Halloween parade bevat verschillende wagens met dansers en bekende Disney figuren. Daarnaast is er ook een Disney Villains Meet & Play bij de Royal Castle Stage.

De dag wordt afgesloten met een spetterende avondshow waar schurken het kasteel overnemen. Voor aanvang van avondshow Illuminations zal ‘Nightfall with Disney Villains’ met projecties, fonteinen en muziek bezoekers doen verbazen.

Lees hier het programma van Scare Event 2023

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.