Na het succes van de eerste editie in 2022 keert Fantasy Markt Midden Nederland terug. Het thema is uiteraard fantasy. Alle kramen, handelaren en entertainers hebben hierbij een fantasievolle uitstraling. Voor degene die van griezelen houden is er een duister huis te bezoeken.

Het team achter dit huis staat bekend als Scare Team. Zij komen dit jaar met ‘Bepshatter’. En dat gaat over het verhaal van de hoedenmaker.

Het verhaal:

In 1542 is de hoedemaker ten val gekomen in zijn werkplaats en is hij overleden. Zijn hulpje heeft de zaak overgenomen en sindsdien gebeuren er alleen maar rare dingen in de winkel. De hoedenmaker experimenteerde om in Wonderland te komen en betoverde de hoeden van de gasten. Durf jij het hulpje een bezoekje te brengen in de hoedemaker zijn winkel? Wie weet vind je nooit meer de uitgang!

De entree voor dit spookhuis is €2,50 per persoon.

Data en tickets

Fantasymarkt Midden Nederland is op vrijdag te bezoeken vanaf 15:00 tot 22:00 uur. Zaterdag is het event te bezoeken van 11:00 tot 20:30 uur. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Iedereen vanaf 12 jaar betaalt €3,-. Tickets bestel je hier.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.

Lees hier het programma van Scare Event 2023