In Disneyland Paris wordt er op dit moment hard gewerkt aan een compleet nieuw themagebied van Frozen. Tussen de aanlooproute en dit nieuwe gebied is er de afgelopen tijd flink gegraven, want hier komt uiteindelijk een grote vijver te liggen dat in de toekomst meerdere gebieden met elkaar moet gaan verbinden. Op de bouwplaats is inmiddels een nieuwe mijlpaal bereikt. Het grote gat wordt eindelijk gevuld met water. Dit gebeurde enkele dagen geleden en de verwachting is dat dit ook nog wel even gaat duren.

Op een nieuwe foto van DLP Works op X is goed te zien hoe het gebied er op dit moment uit ziet. Verschillende gebouwen rijzen uit de grond en de vijver wordt alsmaar voller en voller. Disney heeft al laten weten dat de attractie in dit gebied een gemoderniseerde variant van de attractie Frozen Ever After Ride in Epcot uit Walt Disney World gaat zijn.

Over een openingsdag van dit gebied is nog niets gecommuniceerd. Volgens de laatste berichten zou 2025 haalbaar kunnen zijn, maar dit lijkt op het eerste gezicht vrij krap.

In Walt Disney Studios Park wordt er ook gewerkt aan een nieuwe attractie rondom het karakter Rapunzel. Het gaat hier om een attractie die vergelijkbaar is met een theekopjesmolen. In hetzelfde gedeelte van het park worden er ook tuinen aangelegd. Geniet alvast van onderstaande update foto’s afkomstig van DisneylandParisGuest op X.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.