Het Halloween Horror Festival bezoeken staat garant voor een gruwelijke avond. Met 8 spookhuizen, zones en show is er dan ook genoeg te ontdekken. Voor bezoekers die wat tijd willen besparen en sneller toegang willen hebben voor bepaalde spookhuizen is er de eerder aangekondigde Speedy Pass. Is zelfs dit nog niet voldoende? Dan is wellicht de S.I.K. Pass iets voor de echte ‘die hards’. Dit is een V.I.P. Horror Experience met veel extra’s voor €199,-.

Het is misschien amper voor te stellen maar zelfs de meest duistere kant van Movie Park Germany wilt bezoekers en andere slachtoffers iets extra’s bieden tijdens een avond vol horror. De nieuwste spookhuizen ‘Murder Museum’ en ‘Final Stop’ kunnen met de S.I.K. Pass namelijk bezocht worden zonder hiervoor in de rij te staan. Of wat dacht je van eens lekker bijkomen en genieten van een drankje in de S.I.K. Lounge. Voor bezoekers die tussendoor de Madhouse Show willen bekijken is ook gedacht. Met de pas is er namelijk automatisch al een plekje in de zaal gereserveerd. Wil je het Halloween Horror Festival eens een keer vanaf de andere kant bekijken? Bezitters van de pas krijgen ook nog eens een exclusieve backstage tour.

Bij de S.I.K. Pass zitten dus behoorlijk wat voordelen. Naast alle bovengenoemde punten is er met de pass ook directe toegang tot twee andere spookhuizen naar keuze. Een echt V.I.P. hoort natuurlijk ook vooraan te parkeren. Daar zit ook de aparte parking bij de hoofdingang van het park er bij inbegrepen.

De S.I.K. Pass is niet voor elke dag tijdens het event beschikbaar. Er is keuze uit:

  • 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28 en 31 oktober 2023
  • 3, 4, 10 en 11 november 2023

En wat mag deze S.I.K. Pass dan kosten? Voor bezoekers die in het bezit zijn van een abonnement of entreeticket voor het park kost de pas €169,-. Zo niet, dan kost de pas €199,-. Hier zit dan uiteraard entree tot het park bij inbegrepen.

Prijzen Halloween Horror Festival

Is de S.I.K. Pass iets te veel van het goede voor je? Bezoekers kunnen uiteraard ook losse tickets bestellen voor het Halloween Horror Festival en de spookhuizen. Toegang tot Movie Park Germany is er al voor €44,90. Tickets voor de spookhuizen zitten tussen de €9,- en €15,- per persoon. Bekijk hier alle informatie.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.