Vanaf zaterdag 30 maart worden de slingers weer opgehangen in Biddinghuizen. Op deze dag kruipt Walibi Holland weer uit hun winterslaap en openen de poorten voor alle bezoekers. Een entreeticket voor het park kost dit jaar minimaal €34,50. Maar dat kan goedkoper. Via Kruidvat kunnen er nu goedkopere tickets besteld worden, zolang de voorraad strekt. Een ticket kost dan nog maar €25,-.

Een ritje maken in Goliath, airtime momenten beleven in Untamed of een nat pak halen in Crazy River. Vanaf 30 maart 2024 kan het weer in Walibi Holland. Walibi maakt dit jaar een flinke stap door het park rookvrij te maken. Wel zijn er nog rookzones te vinden om 4 aangewezen plekken. Een andere vernieuwing is het gebied W.A.B. Plaza dat getransformeerd word naar Play Ground.

Scoor goedkope tickets

Zoals gezegd kan je nu goedkopere tickets scoren via Kruidvat. Maar hoe werkt dit nu precies? Via de website van Kruidvat koop je voor €25,- een unieke code. Deze dient online verzilvert te worden voor een Walibi Holland ticket op datum. Het verzilveren kan uiterlijk tot 5 mei 2024 via walibi.nl/verzilveren. Op basis van beschikbaarheid kan er voor een dag gekozen worden in de periode van 30 maart tot en met 5 mei 2024.

Kijk hier voor meer informatie.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.