Leden van de ANWB kunnen hun lol weer op tijdens de jaarlijkse ANWB Ledendag in de Efteling. Op 23 en 24 maart 2024 krijgen zij de mogelijkheid om het sprookjespark spotgoedkoop te bezoeken. De prijs van een ticket kost dan €24,- en dat is inclusief parkeren.

Leden bestellen een ticket op datum via de website van ANWB. Het is daarbij niet nodig om een reservering te maken via de website van de Efteling. Het park is op beide dagen geopend van 09:00 tot 19:00 uur. Attracties zullen vanaf 10:00 uur toegankelijk zijn.

Abonnementhouders van de Efteling kunnen het park op beide dagen NIET betreden. Deze dagen vallen namelijk onder 2 van de 8 blokdagen die voor nu zijn gecommuniceerd voor 2024.

Op dit moment is de Winter Efteling nog volop bezig. Dit loopt nog tot en met 4 februari 2024. Bezoekers kunnen hier de winterse sferen letterlijk en figuren proeven. Het centrale punt van dit winterse evenement is de Warme Winter Weide met Vreugdevuren, kraampjes, lekkernijen en een schaatsbaan. En dit alles is natuurlijk op een winterse manier sfeervol aangekleed.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Geef je hier op.