Walibi Holland organiseert op 18 dagen de Halloween Spooky Days. Dit is het Halloween-evenement speciaal voor families met kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Het attractiepark is sfeervol aangekleed en er kan gegriezeld worden in 5 griezelzones. Speciaal voor de Spooky Days komen er bekende monsters richting Walibi zoals vlogger Enzo Knol, zangeres en presentatrice Stefania, Djamila en nog veel meer. Bezoekers kunnen ze tijdens het halloweenfeest zien optreden of van alles vragen tijdens een Q&A. Er is zelfs de kans om ze te ontmoeten tijdens een Meet & Greet.

Aankomend weekend trapt Meisje Djamila af met een optreden op 7 en 8 oktober. Ze is van 12:00 tot 13:00 uur te zien in de zone van Festival of Freaks. Zoals gezegd komen er nog veel meer artiesten en influencers naar de Halloween Spooky Days in Walibi Holland. Hier de volledige line-up:

  • Djamila – 7 en 8 oktober
  • Stefania – 14, 15, 18 en 23 oktober
  • Familie Lakap – 16 en 17 oktober
  • Bankzitters – 19 en 20 oktober
  • Sterre Koning – 21 en 22 oktober
  • Enzo Knol – 24 en 25 oktober
  • Unity – 26 en 27 oktober
  • Infinity – 28 en 29 oktober

Uiteraard is Daysee ook weer van de partij dit jaar. In haar eigen Festival of Freaks is genoeg te beleven waaronder het kraken van de code bij een mysterieuze monsterkist.

Griezelzones

De griezelzones zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers. In Ghostly Graveyard bezoek je een kerkhof. In Pirate’s Cove ga je op reis als een echte zeerover. Spot trollen en andere rare wezens in de zone van Tangled Twigs. Kom oog in oog te staat met je nachtmerrie in griezelzone Nightmares. In Road Kill wonen de scrappers die hun eigen mobiele monster hebben gemaakt.

Data en tickets Halloween Spooky Days

Halloween Spooky Days vindt plaats op 7, 8 en 14 t/m 29 oktober van 10:00 uur tot 18:00 uur. Op een aantal combi-dagen is er ook de Halloween Fright Nights. Het park is dan tot 23:00 uur open maar ook dan stoppen de Spooky Days om 18:00 uur.

Bestel hier je tickets.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 666 leden.