Avonturenpark Hellendoorn pakt ook dit jaar weer uit met 2 verschillende Halloweenevenementen. Tijdens Heksendoorn kunnen de jongste bezoekers tot ongeveer 12 jaar genieten van de mooie en vrolijke kant wat Halloween te bieden heeft. Het park is dan sfeervol aangekleed inclusief een nieuwe show in het Gouden Theater Paleis. Met Screams is het overduidelijk een stuk spannender in het park en lopen er genoeg griezels rond die bezoekers de stuipen op het lijf proberen te jagen. Aankomende zaterdag start Heksendoorn, vanaf 14 oktober ook Screams. Het avonturenpark besloot de pers alvast een voorproefje te geven op de aankomende evenementen. En ScareZone was daar uiteraard bij.

Van 7 oktober tot en met 4 november 2023 staat Avonturenpark Hellendoorn voor het grootste gedeelte in het teken van Heksendoorn. Naast extra activiteiten kunnen bezoekers straks een nieuwe show inclusief een prachtig nieuw decor bijwonen in het theater van het park. Daarnaast zijn alle kinderen welkom bij de Odelia’s Toverschool. Na het uitvoeren van opdrachten ontvangt iedereen een echt Heksendiploma. Een leuk feitje: Wist je dat Odelia officieel staat ingeschreven als inwoner van Heksendoorn?

Naast Heksendoorn is het park natuurlijk ook volop bezig met Screams. Deze horroravonden vinden plaats op 14, 21 en 28 oktober + 4 november 2023. Avonturenpark Hellendoorn pakt ook bij dit event groot uit. Zo zijn er flink wat vernieuwingen te ontdekken, iets wat ScareZone vorige maand als eerste kon melden. Meerdere spookhuizen zijn vernieuwd en voorzien van nieuwe logo’s. Zo krijgt Death Lab een nieuw mortuarium. Verder heeft Zombie Attack een metamorfose ondergaan en is daar de naam ‘Festival Rampage’ aan toegevoegd. Bezoekers zullen hier oog in oog komen te staan met 21 scare actors. Ook Freak Circus wordt uitgebreid, zelfs tot in het theater. Lees hier binnenkort meer over op ScareZone.

Het park is inmiddels ook voorzien van de nodige pompoenen, strobalen en ander decoratie.

Ga Halloween zelf beleven in Avonturenpark Hellendoorn en ontdek zelf hoe gezellig Heksendoorn en spannend Screams is. Tickets zijn online te bestellen op https://www.avonturenpark.nl/.

Krijg je niet genoeg van al het scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 666 leden.