Ook voor Attractiepark Toverland gaat het feest nu echt beginnen. Het park heeft zojuist alle prijzen en experiences bekendgemaakt voor de aankomende Halloween Nights. Bezoekers kunnen ook deze editie angst en beven weer magisch beleven. Met de scarezones Cirque, DEStroy, Shadows of the Sea, Fiesta de los Muertos en Morgana’s Frozen Knights is het normaal zo vrolijke park alles behalve veilig. Lees snel verder wat alle spookhuizen en de prijzen zijn voor dit jaar.

Zoals al eerder aangekondigd pakt Toverland aankomende editie uit met een gloednieuw spookhuis die aan de rand van het park zit, vlak achter gebied Port Laguna. Dit huis krijgt een mijnthema en heet geheel toepasselijk ‘Now You’re Mine. Lees hier meer informatie over het huis. De prijs bedraagt €9,50

De avond wordt uiteraard weer afgetrapt met een sensationele parade waarbij alle creaps stuk voor stuk aan het publiek worden getoond waarna zij zich richting de gebieden en spookhuizen begeven.

Naast het nieuwe spookhuis zijn er ook andere huizen te ontdekken. En deze kunnen bezoekers wellicht nog herkennen van hun vorige bezoek. Dit zijn de prijzen:

Maison de La Magie – €9,50

Fear the Woods – €5,-

Trapped – €6,50

The Witches Forest – €6,50

The Dollhouse – €5,-

Net als de vorige twee edities kunnen bezoekers gebruikmaken van de Fearpass. Met deze pas kunnen alle spookhuizen bezocht worden zonder te reserveren. En de prijs van deze pas is €49,50

Data en tickets Toverland Halloween Nights

De Halloween Nights worden op 13 avonden gehouden van 18:00 tot 23:00 uur. Nu je alle experiences en prijzen op een rijtje heb is het tijd om te bestellen! Dit doe je eenvoudig op de website van Toverland.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 700 leden.