Na een afwezigheid van 3 jaar start het Duitse attractiepark Heide Park weer met de bijzondere attractie ”Zombie Escape”. Bezoekers kunnen op geselecteerde dagen deze real-life ontspanningsspel spelen waarbij zij onderdeel worden van een zombie achtervolging. De beleving bevind zich op een wat verlaten plek in het park en zit niet bij de entreeprijs inbegrepen.

Zombie Escape speelt zich af in een uithoek van het park. Volgens het achtergrondverhaal is hier een virus uitgebroken. Bezoekers die niet op tijd de puzzels oplossen, muteren daarbij in zombies. In tegenstelling tot de gruwelijkheden tijdens de herfstperiode vindt Zombie Escape echter in de open lucht plaats. Acteurs van de ”Boo Crew” zullen voor een angstaanjagende sfeer zorgen.

De beleving wordt in juni op 4 zaterdagen georganiseerd en de capaciteit is daarbij beperkt. Op 3, 10, 17 en 24 juni is de beleving te bezoeken vanaf 12:30 tot 17:30 uur. Tickets dienden vooraf besteld te worden. Deelnemers dienen minimaal 16 jaar oud te zijn.

Tickets zijn te boeken op de website van Heide Park. Naast de reguliere toegang tot het park kost Zombie Escape €5,- extra per persoon.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server.