Bobbejaanland pakte vorig jaar groots uit met Halloween. Het Belgische attractiepark noemde de editie zelfs ‘het strafste Halloween jaar ooit’. Voor het aankomende jaar is er uiteraard nog weinig naar buiten gebracht. Het is al wel duidelijk dat bezoekers net als vorig jaar 5 nocturnes kunnen bezoeken.

Tijdens de nocturnes is het park geopend van 10:00 tot 21:00 uur. Deze vallen op 21, 28 en 31 oktober. Daarnaast kunnen bezoekers ook op 3 en 4 november het park in de avond bezoeken. Let op, deze data kan op elk moment worden gewijzigd door het park.

Vorig jaar pakte Bobbejaanland groots uit met 3 nieuwe spookhuizen. Hierdoor kwam het totaal op 7 spookhuizen. Zowel Alice in Horrorland, Corp. Pest Control en Monastery waren de grote nieuwigheden. Alice in Horrorland is op twee verdiepingen van Kinderland gebouwd en is daarbij het grootste spookhuis ooit van het park.

Naast Bobbejaanland zijn ook de data van de volgende parken bekendgemaakt:

Movie Park Germany

Walibi Holland

Attractiepark Toverland

Avonturenpark Hellendoorn

Bellewaerde Park

Drouwenerzand Attractiepark

DippieBoe

Plopsaland De Panne

Julianatoren

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.