Het is weer die tijd van het jaar. De Efteling en Albert Heijn slaan de handen ineen voor een nieuwe spaaractie. Net als voorgaande jaren kunnen klanten van de supermarkt sparen voor kortingen op een dagje uit in het Kaatsheuvelse attractiepark. En dat scheelt al snel €13,50 op een entreeticket.

Vanaf maandag 12 februari tot en met 3 maart 2024 kunnen klanten van Albert Heijn weer sparen voor kortingen op de Efteling. Bij elke €5,- aan boodschappen ontvangen klanten 1 zegel. Met 4 zegels is er al een volle spaarkaart. Tegen inlevering van deze kaart ontvangt iedereen €13,50 korting op de Efteling en de theatershow CARO, dat zich in het Efteling Theater bevindt. Het verzilveren kan tot en met zondag 2 juni 2024. De verzilverde voucher voor het park zijn dan geldig tot en met 10 november 2024.

Flexibel of laagseizoen ticket

Klanten kunnen dit jaar sparen voor een flexibel ticket (€ 37,50) en een laagseizoen ticket (€ 30,50). Een flexibel ticket is eenmalig geldig in de periode van 12 februari tot en met 10 november 2024. Een laagseizoen ticket is eenmalig geldig op bepaalde dagen in deze periode.

Efteling-tegoed

Naast tickets voor de Efteling kan er ook gespaard worden voor korting op Efteling-tegoed voor eten, drinken en merchandise. Bij een volle spaarkaart betaal je hierdoor €100,- en ontvang je een tegoed van €113,50. Een halve spaarkaart inleveren kan ook. Dan betaal je € 50,- en ontvang je een tegoed van € 56,75.

Theatershow CARO

Als aanvulling op een dagje Efteling is er de mogelijkheid om theatershow CARO te bezoeken. De show draait in het Efteling Theater en is ook te bezoeken als het park zelf niet bezocht hoeft te worden. Met een volle spaarkaart kost een ticket nog maar €13,- in plaats van €26,50.

Onderhoud

De Efteling is constant bezig met het onderhouden van het attractiepark. Hierdoor kan het voorkomen dat een aantal attracties gesloten zijn tijdens jouw bezoek. Op dit moment zijn er een aantal grote attracties gesloten. Houd de onderhoudskalender van het park goed in de gaten. Zo voorkom je onaangename verrassingen tijdens een bezoek.

Meer lezen over de Efteling? Klik dan hier.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.