Ben je een liefhebber van Halloween maar is een evenement zoals de Halloween Fright Nights een stap te ver? In Walibi Holland kunnen bezoekers al enkele jaren genieten van de Halloween Spooky Days. Dit evenement is op klaarlichte dag en verschillende karakters lopen door het park om de interactie met bezoekers aan te gaan. Ook dit jaar is het evenement weer te bezoeken en wel op 18 dagen.

Vorig jaar pakte Walibi uit met een aantal nieuwigheden die in de smaak vielen. Na de openingsshow konden bezoekers door verschillende scare zones wandelen waaronder Nightmares, Tangled Twigs en Pirate’s Cove. Een nieuwe zone bevond zich naast Merlin’s Magic Castle op een begraafplaats. In Ghostly Graveyard leken de personen even tot leven te komen.

Het gezicht van de Halloween Spooky Days was bij de vorige editie nog steeds Daysee. Zij bevond zich voornamelijk in het nieuwe Festival of Freaks. In Camp of Curiosities waren vooral de rariteiten uit Daysee haar freakcircus te vinden.

Komende editie

Wat editie 2023 gaat brengen is nog onduidelijk. Het is inmiddels al wel bekendgemaakt op welke dagen het evenement te bezoeken is. Schrijft u mee?

  • 7 en 8 oktober
  • 14 tot en met 29 oktober

Halloween Fright Nights

Informatie over de Halloween Fright Nights wordt op een later moment bekendgemaakt. Ook van dit evenement zijn de dagen al bekend. Deze zijn hier te bekijken.

Vorig jaar waren de Halloween Fright Nights 10 van de 12 dagen uitverkocht. Het park pakte uit met het nieuwe spookhuis ‘Slaughterhouse’ en het vernieuwde gebied ‘Festival of Freaks’ met de walkthrough ‘Camp of Curiosities’. Bekijk hier de aftermovie.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.