Het programma ‘De Verraders’ krijgt ook dit jaar weer een Halloween-editie. De jacht op de zilverstaven en het ontmaskeren van de verraders gaat vanaf 30 september weer van start op Videoland. Het nieuwe seizoen bestaat uit 13 deelnemers en is wekelijks te zien op de streamingdienst.

Alle kandidaten moeten samenwerken om zilverstaven te verdienen. En alleen de winnaars gaan naar huis met deze opbrengst. Of dit de Getrouwen of de Verraders zijn is nog maar de vraag. Een ding is in ieder geval zeker; de Verraders zullen elke aflevering weer slachtoffers proberen te maken en zo lang mogelijk onder de radar te blijven.

Tijdens de reguliere serie die in mei op RTL4 te zien was, keken op het hoogtepunt ruim 1 miljoen mensen. In september worden er voor een nieuw seizoen in Frankrijk ook onbekende deelnemers opgetrommeld om aan het spel mee te spelen. Wie de deelnemers van aankomende Halloween-editie zullen zijn, wordt op een later moment bekendgemaakt.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Meld je aan, praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons groeien richting de 600 leden.