In deze Scareflits komt het scare nieuws van afgelopen week voorbij. Daarnaast komen ook onderwerpen voorbij waar eigenlijk geen plek voor was op de website maar die we toch graag even kort willen uitlichten. En een van deze onderwerpen is het nieuwe thema van de Halloween Fright Nights.

Cursed Pirates

Na de bekendmaking van het nieuwe spookhuis kwam Scream Expedition vorige week met nog een nieuwtje naar buiten. De nieuwe walkthrough gaat Cursed Pirates heten. Wat bezoekers hier precies staan te wachten is nog niet bekend. Het verhaal gaat over familie van Daelen die tijdens een vaartocht in een dichte mist terecht kwam. Hierna is niets meer van hen vernomen. Er gaan nu geruchten rond dat er nog vele geesten ronddwalen over de zeeën en eilanden.

Halloween Fright Nights

Walibi Holland is vanaf 16 augustus begonnen met de marketingcampagne. Eddie de Clown maakt zich op voor zijn meest gruwelijke optreden ooit. In een video is te zien hoe de horrorclown als dirigent zijn orkest van freaks aanstuurt. Het geschreeuw klinkt hem als muziek in de oren. Het nieuwe thema voor dit jaar is dan ook ‘Symphony of Screams’.

Bekijk hier de video

Daarnaast zijn ook de early bird tickets online gekomen. Afhankelijk van welke dag je een ticket wilt bestellen kost dit €29,50 of €32,50. Let op: op=op.

Traumatica trailer en laatste experience

Het Duitse Traumatica in Europa-Park heeft met ‘Unknown’ hun laatste experience, in totaal 7 stuks, naar buiten gebracht. Hierbij is ook gelijk de trailer van Festival of Fear online gezet.

Horrorfilms kijken is één ding. Maar er middenin zitten? Dat durven maar weinigen. Het meermaals bekroonde horrorspektakel “TRAUMATICA – Festival of Fear” drijft zelfs de meest hardgekookte mensen tot het uiterste.

Bekijk hier het artikel.

Fort Fear Horrorland

Het Duitse attractiepark Fort Fun viert dit jaar alweer voor de 14de keer Halloween. Voor dit jaar staan horrorliefhebbers een nieuw verhaal en nieuwe experiences te wachten tijdens Fort Fear Horrorland. Dit nieuwe verhaal werd vorig jaar als geteased door middel van een spandoek in het park met de tekst ‘Träum was Böses’, oftewel ‘Dream something Bad’. Lees hier het volledige artikel.

The Puppet Show

Na 4 geslaagde Halloween edities keert de Belgische theatergroep Daementia terug met een rasecht doorloopspookhuis. Bezoekers zullen hier 20 acteurs tegenkomen die zich stuk voor stuk gaan geven tijdens de 4 draaiavonden.

Spookhuis The Puppet Show kent duistere wandelgangen en kamers waar groepjes van 4 tot 6 persoon doorheen worden geleid. Wat hier staat te gebeuren is nog maar de vraag.

Lees hier alle informatie 

En dat was hem weer voor deze week, de Scareflits. Tot de volgende!

Bekijk de Scareflits van vorige week.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 600 leden.