Disney heeft de officiële trailer van Haunted Mansion naar buiten gebracht. De film heeft een sterrencast en is gebaseerd op de iconische attractie die in meerdere Disney-parken is te vinden. Zo zijn onder andere Rosario Dawson, Chase Dillon, Owen Wilson, Danny DeVito, Jared Leto en Jamie Lee Curtis te zien.

De film bevat een aantal easter eggs die refereren naar de bekende spookachtige darkride. Naast bekende scenes zijn ook Madame Leota en de Hatbox Ghost te zien. Hoewel de attractie verspreid over meerdere Disney-parken staat, is de film gebaseerd op de uitvoering uit Disneyland in Anaheim. Dat legde regisseur Justin Simien al eerder uit.

Het verhaal: In dit mysterieuze avontuur verhuizen een dokter (Dawson) en haar 9-jarige zoon (Dillon), op zoek naar een nieuw leven, naar een vreemd betaalbaar landhuis in New Orleans, maar ontdekken dat de plaats veel meer is dan ze hadden verwacht. Wanhopig op zoek naar hulp, nemen ze contact op met een priester (Wilson), die op zijn beurt de hulp inroept van een weduwe wetenschapper die een mislukte paranormale expert is geworden (Stanfield), een medium uit de Franse wijk (Haddish) en een humeurige historicus (DeVito).

Disney’s Haunted Mansion draait vanaf 28 juli in de bioscopen.

Bekijk de poster en de trailer:

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.