Soms zijn er van die films waar bezoekers niet al te serieus mee om moeten gaan. Een moordlustige Disney beer, een coke-snuivende beer of een horrorhert wiens moeder net is overleden, alles is weleens voorbij gekomen. Althans dat zou je denken. Kijk zeker niet raar op wanneer er een film uitkomt over luiaards die een moordpartij willen beginnen. Jazeker, die gaat er komen met de toepasselijke naam ‘Slotherhouse’.

In deze horror-comedy zijn luiaards de real deal. Deze normaal gesproken vriendelijke beestjes zijn de snelste niet. Een aanval zou je daarom als mogelijke slachtoffer toch zeker wel van ver zien aankomen. Nou dan heb je de trailer nog niet gezien.

Heb je je ooit afgevraagd hoe de wereld eruit zou zien als luiaards een moordpartij zouden beginnen? Natuurlijk heb je dat.

Verhaal

Het is het laatste jaar van de universiteit voor meisjesstudentenclubzus Emily Young en voor het eerst houdt Sigma Lambda Theta verkiezingen voor wie president wordt. Emily Young wil een geweldig jaar hebben en realiseert zich dat ze misschien wel de beste optie is voor haar dispuut. Terwijl ze aan haar campagne begint, vindt ze een schattige luiaard die haar hart steelt en al snel beseft ze dat ze misschien wel de harten en stemmen van haar studentenverenigingszusters kan stelen. Maar wanneer de lichamen zich langzaam beginnen op te stapelen in het Sigma Lambda Theta-huis, beseffen Emily en haar dispuutzusters dat de doden worden veroorzaakt door hun nieuwe huismascotte, de knuffelige luiaard Alpha. Zullen Emily en haar zussen uit het huis kunnen ontsnappen? Of is deze dodelijke luiaard met 3 vlijmscherpe klauwen te snel voor ze?

Slotherhouse komt uit op 30 augustus 2023.

Veel plezier met de trailer:

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.