Het Recreational Fear Lab van de Universiteit van Aarhus en pretpark Liseberg werken samen aan een bijzonder experiment. Bezoekers komen helemaal alleen hun ergste nachtmerries onder ogen. De grenzen van angst worden hier verkend op een avond in Zweden. Dit is het Peak Fear Experiment.

Voor dit onderzoek kunnen de echte waaghalzen van 18 jaar of ouder zich aanmelden. Het is belangrijk dat de deelnemers Engels kunnen spreken. Daarnaast is er de bereidheid om tussen 10 en 13 oktober 2023 naar Zweden te reizen. Het Peak Fear Experiment wordt afgestemd op de grootste angsten van de geselecteerde persoon. Ga jij je registreren om als laboratoriumrat het experiment aan te gaan?

Wij zijn op zoek naar slachtoffers van over de hele wereld. Het maakt dus niet uit of je een doodsbange ziel bent uit de VS, Duitsland, Noorwegen of Zweden. De enige vereiste is dat je volledig gezond bent en je kunt voorstellen dat je één nacht in het donker vastzit en wordt blootgesteld aan je grootste angsten. Als de avond valt, raak je bezeten, het enige wat je kunt doen is hopeloos genieten van de rit.

Website Peak Fear Experiment

Voor en na het experiment onderga je onderzoeken en testen bij psychologen, artsen en onderzoekers van het Recreational Fear Lab, die onderzoeken wat de effecten zijn van de ervaringen die je meemaakt.

Het aantal plekken is zeer beperkt. Geef je hier op. De keuze uit alle aanmeldingen ligt uiteindelijk bij Liseberg. De ‘winnaars’ worden per telefoon of e-mail op de hoogte gehouden.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Discord server en help ons naar de 700 leden.