In april troffen de mensen achter Entered hun bedrijf in een complete ravage aan. De organisatie schreef toen: Onze spullen zijn kapot gemaakt of ondergekliederd. Vooral de techniek, zoals ons AV-systeem, camera en beveiligingssysteem was kostbaar. Ons gereedschap en tools zijn gejat, onze drankvoorraad is weg, en alles ligt verspreid over de zaak. Ons materiaal beschadigd of kapotgetrokken. De schade is enorm”. Naar aanleiding hiervan hebben de mensen achter Podcast Beyond The Game een doneeractie gestart om Entered een hart onder de riem te steken.

Doneren

Vorige week troffen Jeroen en Tim, de mensen achter Entered, hun bedrijf aan in een complete ravage.

Het pand waarin ‘I Can Hear You’ (de Real-Life Horror Game van Entered) zich afspeelde is het oude ziekenhuis van Maaseik. Dit gebouw staat al geruime tijd op de slooplijst en staat grotendeels leeg. Om die reden is het ook een populaire locatie onder Urbex-groepen die het leuk vinden om verlaten locaties te bezoeken en te fotograferen.

Het motto van Urbexers is ‘Leave nothing but footprints’, maar helaas moeten de slechten lijden onder de goeden, want een aantal vandalen hebben heel wat meer achtergelaten dan footprints.

Deuren en sloten werden geforceerd, het interieur werd vernield en beklad. De horecavoorraad werd gestolen, evenals hun gereedschap en alle apparatuur die gebruikt werd voor de expereince. De schade loopt richting de tienduizenden euros! Niets wordt vergoed door de verzekering.

Entered komt, net als vele andere bedrijven, uit een moeilijke periode waarin inkomsten veelal ontbraken door de onzekerheid en lockdowns van de afgelopen twee jaar. Het opzetten van een nieuwe beleving, waar ze momenteel mee bezig waren, kost veel geld. De apparatuur van ‘I Can Hear You’ was dan ook hard nodig om dit project te realiseren.

Laten we met zijn allen Jeroen en Tim een hart onder de riem steken door ze financieel te steunen.

Alle beetjes helpen om hun nieuwe project alsnog te kunnen realiseren, maar belangrijker nog, laten we het gevoel van onmacht wegnemen en ze de moed en kracht geven om door te zetten.

Iedereen kan meehelpen om Tim en Jeroen te steunen. Klik hier om ook een donatie te doen. De teller staat momenteel op €700,-.

Entered maakt memorabele interactieve belevingen voor groepen om te spelen. De horrorbeleving ”I can here you” is met een TERPECA award bekroond tot een van de beste escape belevingen wereldwijd. The Nightmare of Eveline Shadow is een samenwerking die is ontstaan door wat de coronacrisis met zich heeft meegebracht.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.