Het Drentse Drouwenerzand Attractiepark zoekt scare actors voor hun Halloweendagen. Vind jij het altijd leuk om mensen te laten schrikken? Droom je ervan om bezoekers een onvergetelijke beleving te geven in het attractiepark? Zoek niet verder, want dit is de vacature voor jou.

Deelnemers moeten 16 jaar of ouder zijn en acteerervaring is daarbij geen verplichting. Het park geeft jou samen met het hele Halloweenteam een interessante en leerzame scare-training. Na deze training ken jij precies de do’s and don’ts voor een scare actor.

Wat verwacht Drouwenerzand van jou? Als scare actor bezorg jij de bezoekers een griezelige avond. Dit kan je doen door te improviseren. Daarbij is het wel belangrijk dat je ook duidelijke richtlijnen kan volgen.

Beschikbaarheid

Als scare actors hoor je op alle 5 de Halloweendagen beschikbaar te zijn. Dat wilt zeggen dat je op 8, 15, 19, 22 en 29 oktober 2022 in Drouwenerzand bent. Daarnaast dien je ook op één van de training/auditiedagen te zijn. Je kan zelf een voorkeur opgeven op welke dag dit zal zijn; 13 of 20 augustus 2022.

Reageren op deze vacature is heel eenvoudig. Via dit formulier kan je de vragen beantwoorden en jezelf opgeven. Succes!

We willen je alvast goed op weg helpen. Lees ook eens: Hoe haal je een auditie als scare actor?

Drouwenerzand Attractiepark is vorig jaar nog benoemd tot ‘Leukste uitje van Drenthe’ door leden van de ANWB. Het bijzondere aan dit park is dat het eten en drinken zit inbegrepen bij de entreeprijs. Het attractiepark heeft ook een vakantiepark.