In deze Scareflits komt het scare nieuws van afgelopen week voorbij. We zagen een bijzondere oproep, Toverland met alle experiences, The Villains en meer.

SEA LIFE

SEA LIFE pakt dit jaar uit met een gloednieuw Halloween-evenement genaamd ‘The Dark’. Het aquarium zoekt gepassioneerde en getalenteerde scare actors die hun vaardigheden willen inzetten om bezoekers de rillingen over hun rug te laten lopen! Let op! Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn. Je bent ook volledig beschikbaar tijdens de duur van het Halloween-evenement op 20,21,27 en 28 oktober 2023. Meer informatie.

Toverland 2023

Toverland heeft vorige week alle prijzen en experiences bekendgemaakt voor de aankomende Halloween Nights. De spookhuizen en zones van vorig jaar keren in ieder geval terug. De zone van Cirque wordt vernieuwd en komt ergens anders te liggen. Bekijk hier de prijzen van alle spookhuizen.

Daarnaast presenteerde het park ook hun nieuwe spookhuis genaamd ‘Now you’e mine’. Het verhaal gaat over de mijndirecteur Mijndert Müller en de zoektocht naar een bijzondere steen met krachten. Een ticket kost €9,50. Lees er hier alles over.

Ook voor de Halloween Days dat overdag plaatsvind is er vernieuwing aangekondigd, en wel de nieuwe indoorbeleving Magic Forest. In dit bijzondere bos gaan bezoekers op ontdekkingstocht naar een magische linde.

The Villains en The Little Villains

De 6de editie van The Little Villains keert op zaterdag 21 oktober 2023 terug in Familiepark Mondo Verde. Er zijn weer leuke en spannende zones en natuurlijk is er weer een kids costume-wedstrijd en kindergrime.

The Villains is voor de horrorliefhebber en is terug voor editie 8 op 27 en 28 oktober 2023. Bezoekers wanen zich hier in verschillende thema’s en scare zones. Nieuw dit jaar is het spookhuis ‘Freak House’. Meer informatie.

Lost in the Park

De Waarbeek bouwt niet alleen het bestaande Huyze Pelle om maar komt zelf ook met een splinternieuw en spectaculair spookhuis. Daarnaast kan iedereen een horrormaze betreden en ronddwalen en de spannende scare zone. Het park uit Hengelo legt op dit moment de laatste hand op het nieuwe spookhuis Lost in the Movies. Bezoekers betreden hierbij een mysterieuze wereld die in het teken staat van film. Lees meer…

Aftershock

Zoals eerder dit jaar is vermeld, komt ScareCON met hun Aftershock evenement naar Nederland. Nu zijn ook de prijzen van dit evenement bekend. Vrijdag 17 november zal Scare Me in Almere bezocht worden. Fans van alles Halloween die alleen naar dit event willen, zijn daar online £22 voor kwijt. Dit is ongeveer €25,60 ten tijde van het schrijven van dit artikel. Op zaterdag 18 november is The Horror Zone aan de beurt. Ook hier zijn bezoekers £22 voor kwijt. De tickets zijn online vier tot zes pond goedkoper.

En dat was hem weer voor deze week, de Scareflits. Tot de volgende!

Bekijk de Scareflits van vorige week.

Kan je niet genoeg krijgen van scare nieuws, horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server en help ons naar de 700 leden.