De echte liefhebbers keken er al een tijdje naar uit maar sinds 1 september is Walibi Holland dan echt begonnen met de marketing rondom Halloween Fright Nights. Naast de bekendmaking van alle huizen en experiences heeft het park uit de polder ook een nieuwe commercial met Eddie de Clown naar buiten gebracht.

In de commercial is de horror clown met een sleutel te zien. Hij loopt langs verschillende kamers waar freaks zitten opgesloten. Ze freaks worden bevrijd en jagen bezoekers de stuipen op het lijf: ‘The Gates Are Open’. De oplettende kijker ziet naast wat bekende gezichten ook een varkenskop voorbij komen die waarschijnlijk is terug te zien in het nieuwe spookhuis ‘Slaughterhouse‘. Deze kop kwam al eerder voorbij tijdens een wervingscampagne waar Eddie de Clown samen met deze freaks stond afgebeeld.

De omschrijving onder de video luidt:

Al het duister en kwaad heeft zich in de krochten van Walibi Holland verzameld. De sleutel naar donkere tijden is in handen van Eddie de Clown en hij opent de poorten naar onheil. De losgelaten freaks zijn bloeddorstiger dan ooit en beginnen aan de jacht naar nieuwe slachtoffers. The gates are open! Denk jij dat je nog veilig bent… of zijn je laatste minuten geteld?

Het bezoeken van de Halloween Fright Nights kan op 12 verschillende avonden. Deze vinden plaats tussen 8 en 30 oktober 2022. Tickets voor dit horrorevenement kosten tussen €33,- en €35,-. Dit is afhankelijk van de gekozen dag. Wees er snel bij en bestel je tickets hier. Bezoekers met een Halloween Fright Nights Plus abonnement kunnen het evenement onbeperkt bezoeken. Let op, je dient hiervoor wel vooraf een reservering te maken.

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.