Vanaf 1 t/m 30 oktober is het een klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Zodra de eerste blaadjes van de bomen vallen is het tijd voor Halloween! Het park is versierd met honderden pompoenen, strobalen en maiskolven.

Het bos achter in het park is omgetoverd tot een heus Griezelbos. In dit Griezelbos speelt zich een tafereel af welke is gebaseerd op de nieuwe YouTube-serie ‘Wiezel de Griezel’ van Julianatoren. Vele scare actors van musicalgroep Colours uit Apeldoorn dwalen in het Griezelbos als aardige griezels rond. Uiteraard schitteren alle bekende karakters van het pretpark in diverse spectaculaire Halloweenshows.

Griezelbos

Tien deuren groot en klein maar welke zal de juiste zijn? In het Griezelbos is een groot probleem. Wiezel loopt daar rond! Wiezel is een griezeltje die van plagen en gemene streken houdt. Zo heeft hij tien verschillende deuren getoverd in het Griezelbos, waardoor de aardige griezels niet meer weten welke deur ze moeten nemen om terug naar Griezelland te gaan. “Uiteraard kunnen wij de hulp van onze bezoekers om de juiste deur te vinden goed gebruiken”, vertelt algemeen directeur Jeroen Buter.

De nieuwe YouTube-serie is vanaf dinsdag 27 september te zien op het YouTube-kanaal van Kinderpretpark Julianatoren.

Shows

Het pretpark zet volop in op Halloweenshows met uiteraard hun eigen bekende karakters. Zo breng je tijdens Halloween onder andere een bezoek aan de spectaculaire theatershow ‘De Grote Spookshow’. Griezel verder mee bij Julia’s Halloween Dansles en Jul’s Griezelfeest. En als dat nog niet genoeg is stoomt Cas de Ranger alle bezoekers in zijn show klaar om het Griezelbos te betreden!

Tickets zijn online te bestellen via de website.