Cabaretier Guido Weijers zorgt op zaterdag 6 augustus 2022 voor een zomeravond vol humor. Met een nieuwe stand-up show ‘Hot Comedy Night’ is hij op een unieke locatie in Wildlands. In de grootste overdekte jungle van Europa deelt hij bizarre gedachten en bekijkt hij de wereld op een positieve manier.

Weijers laat zichzelf zien in de meest hilarische vorm. Deze keer niet in het theater maar tijdens een zwoele zomeravond. In het gebied van Jungola staat een gigantische tropische kas vol met planten, bomen en dieren. De kas is ook de plek waar bezoekers een show kijken in de Jungle Jim Arena. En deze arena wordt eenmalig het decor van de ‘Hot Comedy Night’.

Wil je lachen? Vier dan samen de zomer tijdens deze avond in Wildlands vol aha-momenten, actuele grappen en hilariteit! De prijs voor een ticket is €30,- per persoon, inclusief consumpie. Tickets bestel je via de website van ATLAS Theater.

Het dierenpark uit Emmen voegde in maart bevers toe aan het park. Het nieuwe verblijf is daarbij leuk en uitdagend geworden. In het kraakheldere water zwemmen de dieren dicht langs de steiger en tussen de grote steuren en regenboogforellen. In het verblijf zorgt een rad voor kletterend geluid en staan er bomen langs de oever waar de houtzagende dieren hun tanden in mogen zetten. Er is voor deze ondernemende dieren genoeg te doen en te ontdekken.

Lees ook: Europa-Park start documentaire over nieuwe achtbaan