De Fright Factory opent in de herfstvakantie haar deuren met een gloednieuw thema. Jeroen de Nie van de Fantasie Compagnie geeft een tipje van de sluier: “Zonder al te veel te verklappen, kunnen we al wel zeggen dat het thema van de experience draait om de ‘seven deadly sins’”.

De organisatie kiest net als vorig jaar voor 2 varianten. Bij de kindvriendelijke uitvoering is er een adviesleeftijd voor kinderen tot 14 jaar. In de avond vindt er een transformatie plaats waardoor alles nog enger wordt. De experience is dan geschikt voor mensen vanaf 14 jaar en ouder.

Tijdens het Scare Event 2022 viel Fright Factory in de prijzen. De organisatie won de Scare Award voor ‘Beste Acteurs’. Fantasie Compagnie liet weten onwijs trots te zijn op het hele team: ”Dankzij hen hebben we deze mooie prijs mee naar huis mogen nemen. Er komen nog een hoop mooie horror evenementen aan de komende tijd, binnenkort meer informatie op onze socials”.

Bekijk de promo

Halloweenweek

Naast de Fright Factory organiseert de compagnie ook dit jaar weer de traditionele Halloweentocht door het centrum van Alphen aan den Rijn. Meer informatie over tijden en tickets komt binnenkort naar buiten. “Op dit moment zijn we ook nog bezig met een geheel nieuw Halloween project op een nieuwe locatie”, vult De Nie nog aan. “Maar daar over kunnen we nog niet te veel zeggen”.

Geef je op als scare actor voor Fright Factory

Op zaterdag 28 mei is de inschrijving voor het nieuwe seizoen van de Alphense Fright Factory geopend. Men kan zich aanmelden om mee te doen met de auditie voor de tweede editie van het Haunted House in Alphen aan den Rijn. Bekijk hier de promo.

“Zoals met al onze evenementen, willen we ieder jaar een stapje groter”, laat de Nie weten. “Dus hebben we nu ruimte voor nieuw talent in ons team.”

Bekijk hier de oproep en geef je op.

Datum en locatie Fright Factory

Dinsdag 25 tot en met vrijdag 28 oktober 2022

Olympiaweg 2A, Alphen aan den Rijn

 

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.