Het altijd zo gezellige en kindvriendelijk Attractiepark De Waarbeek in Hengelo pakt dit jaar voor een eerste keer uit met het griezelige ‘Lost in the Park’. ScareZone kon afgelopen mei al melden dat dit evenement plaats gaat vinden op 4 avonden. Bezoekers kunnen daarbij zomaar eens verschillende enge figuren tegen het lijf lopen. We zochten contact met het park en plozen uit wat bezoekers straks allemaal te wachten staan.

De Waarbeek pakt het met ‘Lost in the Park’ groots aan. En dat is eigenlijk voor de eerste keer. Een aantal jaar geleden is er al eens een klein event geweest in het park genaamd lost@thepark. Daarmee werd een wat oudere doelgroep aangesproken tussen de 12 en 18 jaar. Met het nieuwe evenement later dit jaar wilt het park dezelfde doelgroep aanspreken. Bezoekers moeten dit evenement ook echt los gaan zien van het Happy Halloween wat al enkele jaren overdag wordt georganiseerd.

Alles in eigen huis

Zowel het decor als de werving van scare actors worden gedaan in eigen huis. Vrijwilligers konden zich daarvoor online opgeven. Om deze toekomstige griezels de fijne kneepjes van het vak te leren heeft het park een ervaren scare actor gevraagd voor een workshop.

Spookhuizen en attracties

De Waarbeek bouwt speciaal voor Lost in the Park een echt spookhuis. Daarnaast kunnen bezoekers ook gebruik maken van een walkthrough en 2 scare zones. Speciaal voor dit event wordt het bestaande spookhuis Huyze Pelle aangepast zodat ook deze attractie bezocht kan worden. Gezien de doelgroep zullen de grotere attracties gewoon geopend zijn tijdens deze avonden. Dit betekent dat de kinderattracties wel gesloten blijven.

Show

Sommige parken maken gebruik van een openingsceremonie om de griezelige avond in te luiden. De Waarbeek heeft ervoor gekozen om dit vooralsnog niet te doen. Bezoekers kunnen overdag wel kijken naar een aangepaste show. Het park sluit niet uit dat dit wellicht in de toekomst wel kan gebeuren. De focus ligt nu echt bij het neerzetten van Lost in the Park samen met de belevingen.

Dagkaarten en avondtickets

Bezoekers van De Waarbeek kunnen met een dagkaart zowel overdag als in de avond terecht. Voor bezoekers die echt alleen voor Lost in the Park willen komen is er de mogelijkheid om een speciale avondticket te kopen. Beide tickets geven toegang tot het standaard all-in arrangement.

Tickets voor Lost in the Park zijn geldig van 17:00 tot 21:00 uur en kosten €14,99. Bestel alvast je tickets.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.