M3GAN draait sinds 5 januari in de Nederlandse bioscopen. De levensechte pop valt in de smaak, want de horrorthriller wordt goed bezocht. Met een relatief laag productiebudget van $12 miljoen staat de omzet inmiddels al op ruim $100 miljoen. Dit is genoeg reden om een vervolg te maken. En die komt er!

Universal Pictures heeft het tweede deel officieel aangekondigd. Actrices Allison Williams en Violet McGraw keren terug als moeder Gemma en nichtje Cady. Het duurt echter nog wel even tot het tweede deel uitkomt. De film ‘M3GAN 2.0’ staat gepland op 17 januari 2025.

Blumhouse Productions is ook weer van de partij. Zij luidde het tweede deel in met de tekst: ‘It’s not over until M3GAN says it’s over. M3GAN 2.0 is officially in the works’.

Het eerste deel van M3GAN draait nog steeds in de bioscopen. Heb je de film nog niet gezien, ga hem dan zeker kijken.

M3GAN, ontworpen door de briljante speelgoedroboticus Gemma, is een levensechte pop en een wonder van kunstmatige intelligentie. Wanneer Gemma onverwachts voor haar nichtje Cady moet zorgen, besluit ze haar M3GAN-prototype te koppelen aan Cady. Een beslissing die onvoorstelbare gevolgen zal krijgen.

Wil je meer van dit soort artikelen lezen? Neem dan zeker eens een kijkje in onze categorie ‘Extra’.

Of praat mee in onze Scare Network Discord server.