Het Duitse Wunderland Kalkar bevindt zich op het terrein van een oude verlaten kerncentrale. Vanaf 6 oktober kunnen bezoekers hier voor het eerst een exclusieve horrorexpierence meemaken met spookhuizen, scarezones en andere attracties. Horror Nights Kalkar maakt zijn opwachting en algemeen directeur van DeFabrique Holding Marten Foppen hield vandaag hierover een persconferentie.

Horror Nights Kalkar 2023 laat je gruwelen. Naast dat Wunderland Kalkar een volledig themapark gaat worden, presenteerde Foppen ook het Horror Nights Kalkar evenement dat voor het eerst wordt georganiseerd.

Herr Pluton

De persconferentie was van korte duur. Alle aanwezigen werden opgeschrikt door de doorgedraaide wetenschapper Herr Pluton. De wetenschapper werd voor dood verklaard maar lijkt te zijn herrezen uit de voormalige kerncentrale van het attractiepark om zijn plannen te delen.

Herr Pluton liet een duidelijke boodschap achter: “Ik zal jullie HORROR laten zien! IK bepaal wie er levend naar huis gaat en wie mijn leger mag versterken! Het is tijd voor WRAAK. Horror Nights Kalkar dames en heren, allemaal welkom!”.

Al die tijd bleek Herr Pluton nog te leven en diep in de kerncentrale wraakzuchtig te
hebben doorgewerkt – nadat hij door een onbekende in de kernreactor geduwd zou zijn. De briljante, maar ook radicale wetenschapper Ferdinand Pluton deed namelijk jarenlang onderzoek naar kernenergie in Kalkar. Zijn collega’s maakten hem toentertijd belachelijk en de maatschappij zette hem weg als doorgedraaide freak. Tot nu. Herr Pluton is terug en is uit op wraak. Iedere vrolijke bezoeker die zijn park durft te betreden.. zal hij tot monster transformeren voor zijn leger.

Horror Nights Kalkar

Van 6 oktober tot en met 5 november gaan de angstaanjagende deuren van Horror Nights Kalkar open op iedereen vrijdag, zaterdag en zondag. Met 3 spookhuizen, 2 scarezones en andere attracties valt er genoeg te beleven. Een exclusieve horror-experience gebaseerd op het lugubere verhaal van Herr Pluton. Een dagticket kost €29,50 maar voor de vroege beslissers is er al een early bird ticket voor €25,-. Bestel je tickets hier.

Ontdek de duistere kant van de oude kerncentrale zelf en beleef Kalkars unieke, gruwelijk experience.

Kan je niet genoeg krijgen van Halloween of andere spannende attracties en events? Praat en lees dan zeker mee in onze Scare Network Discord Server.