Bezoekers van Dierenrijk kunnen dit jaar voor het eerst tijdens BOEH! In de ZOO komen griezelen bij de bruine beren, tijgers en de berberapen. Er zijn van 15 tot en met 30 oktober meerdere spookachtige activiteiten te doen in het park.

Roel Huibers, general manager van Dierenrijk: “We organiseren een aantal keer per jaar extra activiteiten en evenementen in ons park. Het geeft bezoekers de kans om op een andere manier van ons park en de dieren te genieten. Daarnaast biedt het ons de kans om net wat andere dingen te vertellen en andere vormen van educatie te gebruiken.” 

Spookachtig park 

Een aantal delen van het park zijn spookachtig aangekleed met onder andere roofvogels en spookjes. Ook zijn er meerdere griezelige activiteiten te doen in het park. Zo laat Roel Huibers weten: “Bezoekers kunnen komen dwalen door het doolhof, sluipen door een spooktunnel en oog in oog komen te staan met vogelverschrikkers tijdens de spooky speurtocht.” Daarnaast is het tijdens de herfstvakantie, van 22 oktober tot en met 30 oktober, ook mogelijk om tegen betaling pompoenen te snijden. 

Combiticket 

Bezoekers kunnen voor €19,50 komen griezelen in Dierenrijk. Ook is het mogelijk om een combi-ticket voor dertig euro te kopen. Met dit ticket is het mogelijk om te komen griezelen bij Dierenrijk en om oog in oog te staan met dinosaurussen bij ZooParc Overloon tijdens de dinoweken.