Gezinnen zullen met spanning uitkijken nu Alton Towers Resort de eerste details heeft vrijgegeven van de opwindende nieuwe attractie die dit voorjaar naar het themapark komt. The Curse of Alton Manor is de officiële naam van de nieuwe attractie. Dit wordt de meest meeslepende dark ride van het resort tot nu toe.

Er is ook een griezelig afbeelding onthuld van het nieuwe spookhuis waar je doorheen kunt rijden. Dit is een hint naar wat er met de attractie gaat gebeuren wanneer deze dit voorjaar wordt gelanceerd. Het resort houdt de ritdetails, waaronder het achtergrondverhaal van het sinistere verleden van het landhuis, voorlopig geheim. Alton Towers heeft gezegd dat het een angstaanjagende rit zal worden die zowel dappere jongeren als volwassenen zal doen schrikken en opwinden. De rit zal hen op een huiveringwekkende manier door het vervloekte landhuis brengen.

Hoewel er beperkte informatie is over wat bezoekers kunnen verwachten met de rit, zouden de makers van The Curse of Alton Manor nieuwe en onvoorstelbare manieren hebben gevonden om fans bang te maken en te verrassen. Dit gebeurt onder andere met speciale effecten en beelden die nog nooit eerder zijn vertoond in een Brits themapark.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.