Goed nieuws aan alle fans en toekomstige bezoekers van de Efteling. Het park verruimt de openingstijden iets waardoor iedereen langer van de attracties en sfeer kan genieten. Voorheen was het zo dat de poorten van het sprookjespark om 11:00 uur openden. Vanaf zaterdag 10 februari gebeurt dit al om 10:00 uur.

In het verleden koos de Efteling er ook al eens voor om de openingstijden te verruimen. Dit voorjaar gebeurt dat dus weer. Tot vrijdag 9 februari is het park nog geopend van 11:00 tot 18:00 uur maar vanaf 10 februari zijn de openingstijden van 10:00 tot 18:00 uur. In maart zijn er zelfs een aantal dagen waarbij de poorten pas om 19:00 uur sluiten. Deze dagen vallen vrijwel allemaal in de weekenden.

Nog een uurtje erbij

Vanaf april is het attractiepark in Kaatsheuvel standaard geopend van 10:00 tot 19:00 uur. In mei zijn er zelfs 2 dagen te vinden op de kalender waarbij bezoekers nog langer kunnen blijven plakken. Op donderdag 9 en vrijdag 10 mei komt er nog een uurtje bij waardoor het park van 10:00 tot 20:00 uur geopend is.

Wat de tijden na zondag 12 mei precies gaan doen is nog even afwachten. Op dit moment is de kalender van de Efteling nog niet verder ingevuld. Bekijk de kalender.

Meer lezen over de Efteling? Klik dan hier.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.