Een bezoek brengen aan het Duitse attractiepark Phantasialand kan hoog in de kosten lopen. Zo kan het maar zo zijn dat de entreeprijs al snel €60,- per persoon aantikt. Liefhebbers die het niet erg vinden om lang te wachten kunnen nu tickets bestellen voor €23,-. En dat is natuurlijk een koopje.

In vergelijking met voorgaande jaren is het nu mogelijk om tickets voor het gehele jaar te bestellen. Phantasialand geeft geïnteresseerden hiermee de kans om een parkbezoek nu goedkoop veilig te stellen. Normaal gesproken betalen bezoekers maximaal €64,- voor een ticket. Nu zijn er verschillende kortingen waardoor het goedkoopste ticket €23,- is. Houd er rekening mee dat het park een dagelijkse bezoekerslimiet hanteert. Hierdoor kan het gebeuren dat dit aanbod niet lang geldig is.

Phantasialand is al enkele jaren overgestapt op dit soort kortingsmodellen. Voorheen konden bezoekers een ticket kopen waardoor zij later in het jaar gratis mochten terugkeren.

De korting verschilt per dag. Voor iedereen die het park al in maart wilt bezoeken is er een actieprijs van €36,- of €39,-. Gedurende het jaar schommelt de prijs tussen de €39,- en €29,-, met als uitschieters ticketprijzen van €25,- in september en €23,- in oktober en november 2024.

Koop alvast je tickets voor Phantasialand.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.