Goed nieuws voor de liefhebbers van Traumatica in Europa-Park. Het grootste attractiepark van Duitsland heeft de merchandise van het populaire horror evenement toegevoegd aan de webshop. Er is keuze uit shirts, cd’s, sleutelhangers, magneten en nog veel meer.

Op veel artikelen staan de Rotters afgebeeld. Een mok kost €8,95. Wie een muts voor de koude dagen of een kussen van Traumatica in huis wilt, zal €9,95 moeten afrekenen. De T-shirts zijn in verschillende maten verkrijgbaar en kosten €17,95. Deze maten lopen van maat S tot en met maat 2x XL. De cd Traumatica Vol.3 bestaat uit 14 tracks en kost €9,90.

Zoek je iets goedkoper? Dan past een sleutelhanger, flessenopener of magneet met logo misschien meer bij je.

Wil je niet dat de nachtmerrie eindigt? Of kan je gewoon niet wachten tot volgend seizoen? Bekijk het volledige assortiment op de website van Europa-Park.

Tijdens de afgelopen editie werd Traumatica overschaduwt door een krachtige dreiging. De Rotters waren erin geslaagd om de wereld van Traumatica binnen te dringen. Naast de 5 spookhuizen konden bezoekers ook de scarezones Warzone, Shortcut en Wasteland bezoeken.

 

Volg ons op de social media kanalen en mis niets meer over horror en Halloween:

Discord

Facebook

Instagram

Twitter

Youtube