Het is mogelijk om een eigen geschreven artikel onder de aandacht te brengen hier op de website van Backseaters. Wil jij ook een artikel publiceren over jouw experience op Backseaters? Mail dan naar redactie@backseaters.nl en wie weet komt jouw artikel dan bij ons op de website te staan. Onderstaande experience over De legende van familie Vos is ingestuurd door Isabel uit onze Backseaters Discord server.

Vanmiddag ben ik voor het eerst in lange tijd weer eens naar de bioscoop geweest. En omdat ik op een schooldag ben geweest heb ik het geluk gehad om de bioscoopzaal helemaal alleen voor mijzelf te hebben. Hierbij mijn mening/review over De legende van familie Vos:

Wauw, wat een prachtige film was dit. De film bevat hele mooie beelden uit de Efteling van zowel overdag als in de avond! En er kwamen veel attracties voorbij en ook plekken waar je als bezoeker niet mag komen. Dit was dus heel speciaal om te zien als Efteling-/pretparkliefhebber. De verhaallijn was erg goed en goed te volgen. Het was spannend en tegelijkertijd heel leuk met af en toe wat humor. Wat ik ook supergaaf vond is dat ze de showarea van Raveleijn hadden gebruikt voor de finale. Het is natuurlijk wel een beetje voor de hand liggend maar ik vond dat ze er supergoed gebruik van hebben gemaakt. Het enigste minpuntje vond ik dat de film iets te kort was voor mij. De film was volgens mij net na een uurtje alweer afgelopen. Al met al vond ik hem superleuk en is het wat mij betreft zeker een aanrader!

Meer experiences lezen? Klik dan hier.

Wil jij ook een eigen artikel publiceren op Backseaters? Mail dan naar redactie@backseaters.nl 

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Meld je hier aan.