Misschien heb je er weleens van gehoord; CORPUS. Deze informatieve dagattractie is te vinden in Oegstgeest en bezoekers maken er een reis door de mens. Het gebouw is herkenbaar doordat er een enorm lichaam aan vast zit. En dit lichaam is onderdeel van het verhaal tijdens ‘CORPUS Horror Journey’. Volgens de organisatie is dit een combinatie van een scare night en escape room. Durf jij het aan?

CORPUS organiseert van 31 januari tot en met 4 februari 2024 het nieuwe event ‘CORP(u)S Horror Journey’. Een reusachtig figuur komt tot leven en bezoekers lopen gevaar. Wat er precies staat te gebeuren is nog een beetje geheim. Het verhaal belooft in ieder geval al veel goeds:

Tijdens de verbouwing van CORPUS gaat het helemaal fout. Door een technische storing komt het reusachtige mensfiguur tot leven. Vanaf dat moment heeft CORP(u)S de bouwvakkers en werknemers die in het gebouw aanwezig zijn, in zijn macht. CORP(u)S wil ten koste van alles een echt mens zijn, maar mist lichaamsdelen en bedenkt een misdadig plan: de CORP(u)S Horror Journey! Niets of niemand ontziend en ontdaan van een eigen wil, zoeken de bouwvakkers en werknemers lichaamsdelen voor CORP(u)S. Ze jagen bezoekers op en proberen ledematen te stelen. Lukt het jou om je ‘reis’ en daarmee het verhaal tot een goed einde te brengen, het spel op te lossen en CORP(u)S te verslaan?

Omdat er spannende momenten in deze experience zitten verwerkt, geeft CORPUS een adviesleeftijd vanaf 12 jaar. Tickets kosten €26,95 per persoon. Voor het bestellen van een ticket dient ook een tijd gereserveerd te worden. CORPUS Horror Journey is op 31 januari + 1 en 2 februari 2024 te bezoeken vanaf 17:00 tot 23:00 uur. Op 3 en 4 februari 2024 is dit al vanaf 15:00 tot 23:00 uur.

Bestellen en reserveren doe je hier.

Liever een andere dagattractie doen? Lees dan eens het artikel over de bijzondere wereld van Tim Burton in zijn labyrint.