Het vorig jaar geopende Flipped Funpark in het Duitse Singen heeft een bijzondere nieuwigheid aangekondigd voor dit najaar. Bezoekers kunnen straks het hele jaar door een nieuwe horrorattractie bezoeken genaamd ‘Hospital’. Met een oppervlakte van ongeveer 200 vierkante meter bevinden bezoekers zich straks in een spookachtig ziekenhuis.

In het ziekenhuis gebeuren vreemde dingen. Patiënten blijven hier verdwijnen om vervolgens nooit meer terug te keren. Volgens Flipped Funpark zouden bezoekers hier alles moeten meemaken wat een oud en vervallen ziekenhuis uit 1932 te bieden heeft.

Tijdens het eerste jaar van dit funpark werd er al een Halloween-evenement georganiseerd: de Fear Horrorwalk. Dit werd zo goed ontvangen dat liefhebbers straks het hele jaar door kunnen genieten van de nieuwe attractie. Hospital gaat spannend worden maar de organisatie zegt een stapje verder te gaan. Dit gebeurt dan tijdens de Fear Horrorwalk. Dat evenement start vanaf 23 september en loopt door tot en met 31 oktober op geselecteerde dagen.

Kan je niet genoeg krijgen van horror, Halloween of andere spannende experiences? Praat en lees gezellig mee in onze Scare Network Discord server.