Drouwenerzand Attractiepark heeft onlangs het nieuwe spookhuis ”Landhuys Den Linden” geopend voor bezoekers. Het park is nog wel druk bezig om de puntjes op de i te zetten. Waar het eerst de bedoeling was dat het oude spookhuis flink zou worden opgeknapt, is er voor gekozen om een compleet nieuw spookhuis te bouwen. ScareZone heeft foto’s ontvangen om zo een eerste impressie van de rit te geven.

Het park legt uit: ”We hadden voor het ‘spookhuis’ groot onderhoud gepland. Waar we eerst wat oude poppen en nieuwe poppen wilden terugplaatsen is dit ondertussen een beetje uit de klauwen gelopen tot een complete make-over van het Spookhuis”. Het enige wat bezoekers straks nog kunnen herkennen van de oude attractie zijn de karretjes en de baan.

Zo zag het oude spookhuis eruit:

ScareZone kon afgelopen maart al als eerste melden wat bezoekers kunnen verwachten in het spookhuis. In ‘Landhuys Den Linden’ rijden bezoekers door een landhuys langs verschillende scenes. In het woonkamergedeelte van dit landhuys komt bijvoorbeeld iemand omhoog uit een vaas. ”Zo houd je toch nog een beetje de scare erin maar maak je door de decoratie er ook een complete beleving van”, aldus het park.

Het permanente spookhuis is ook buiten het halloween-seizoen te bezoeken. Drouwenerzand viert dit jaar op 5 dagen Halloween waarbij het park tot 21:00 uur geopend is.

 

Praat mee en mis niets meer over horror en Halloween via Discord.