Movie Park Germany organiseert alweer voor de 25ste keer het Halloween Horror Festival. Tijdens deze jubileumeditie pakt het Duitse filmpark groots uit met onder andere 2 nieuwe spookhuizen. Bezoekers kunnen ook gebruik maken van de Horror Speedy Pass. Deze pass geeft de bezitter onmiddellijke toegang bij 5 spookhuizen.

Het kan een uitdaging zijn om alle spookhuizen op een avond te bezoeken tijdens het Halloween Horror Festival. Met de Horror Speedy Pass krijgen bezoekers eenmalig toegang tot 5 geselecteerde spookhuizen en de show ‘Madhouse – Insanity Lives Here’. Het grote voordeel van deze pas is dat bezoekers niet hoeven te wachten in een reguliere wachtrij. Dit bespaart waardevolle tijd om meer van het entertainment en de rest van de ervaring te genieten.

De Horror Speedy Pass geldt voor de volgende spookhuizen:

  • The Slaughterhouse
  • Project Ningyo
  • The Curse of Chupacabra
  • Circus of Freaks
  • Secrest of St. Elmo – Last Hunt

De pas is dus niet geldig voor de spookhuizen Hell House, Final Stop en Murder Museum.

Onlangs heeft het park alle spookhuizen en prijzen bekendgemaakt. Tickets voor het Halloween Horror Festival en de Horror Speedy Pass zijn te bestellen via de website van het park.

De 25ste editie van het Halloween Horror Festival start al op 30 September en duurt tot 12 november 2023. Het park is tijdens deze dagen geopend tot 22:00 of 21:00 uur.