Het jaar sprookjesachtig afsluiten doe je natuurlijk in de Efteling. Op 31 december barst het Oud & Nieuw feest los vanaf 19:00 uur. Het park is inmiddels begonnen met de voorbereidingen.

Bij de entree heten de Efteling Sleuteliers bezoekers welkom en worden zij getrakteerd op de aanstekelijke muziek van de Harmonie van Drie. Gedurende de avond kan iedereen op de foto met verschillende Efteling-bewoners. Er kan ook een praatje gemaakt worden met Bakker Krümel en Frau Schmetterling op het Max & Moritzplein. En misschien laten de Vliegende Heks of Joris op de Draak zich ook nog wel zien.

Oudejaarsavond is een avond om terug te denken aan wat er het afgelopen jaar allemaal is gebeurd. Wat waren de mooiste, grappigste of meest ontroerende momenten? In het water van de vijver drijven al deze herinneringen in de vorm van lichtgevende waterlelies richting het nieuwe jaar.

Om 24:00 uur is er een vuurwerkshow te zien, begeleid door meerdere lasers op een nieuwe medley van Efteling-melodieën. Afsluitend staan de Efteling-bewoners klaar op de Pardoes Promenade om iedereen uit te zwaaien.

Coshira op X bezocht het park en maakte de volgende foto’s:

Stem nu op jouw favoriete attractiepark muzieknummers voor de ”Backseaters Top Zoveel Attractiepark Muziek”.

Wist je dat Backseaters ook een eigen Discord server heeft? Praat hier lekker mee over alle nieuwtjes en ontwikkelingen en mis niets. Geef je hier op.